Menu  →

Fødselsdag

Centret holder fødselsdag d. 7. maj

Her er dagens program:

Kl. 11.00-14.00
Ibbers Cirkus show og workshop

Med Ibber og drillegrisen Anton Berg
Ibber Cirkus Show er alle tiders cirkus og trylleshow med klovnen Ibber. Han har sin trofaste ven grisen Anton Berg med, så glæd dig til et sprudlende show. Efter cirkusshowet, kan du selv prøve kræfter som cirkusartist med djævlespil, jonglering med kegler, tallerkener og mange andre cirkusting.

Fra kl. 11.00 
Stort kaffe- og kagebord
Ingen fødselsdag uden kage…på centertorvet serverer vi kage og frisk kaffe, så den rigtige fødselsdagsstemning indfinder sig – helt gratis…!

Kl. 11.00-15.00 
Sea Adventure
Hop ind i det flotteste akvarium. Sea Adventure er et lille, men magisk oplevelsesland til de mindste. Et eksotisk akvarium, hvor de små kan tumle og fortrylles over de flotte fisk.

Kl. 11.00-15.00
Børnekarrusellen
Karrusellen som børnene elsker. Kom og få en ridetur på en giraf, en krokodille eller en flot hest, og der er også nogle flotte biler, man kan få en tur i – helt gratis…!

 

Vind et gavekort på 1000,- til Herlev Gavekort

Hver gang du handler i en af centrets butikker, der er med til fødselsdagen på lørdag den 7. maj, får du et lod. Får du et lod med “1. præmie”, så har du vundet et gavekort på kr. 1.000,- til Herlev Gavekort. Det kan du afhente i føtex Kundeservice.
Der er begrænset antal lodder og de udleveres kun så længe lager haves.